turbulent och uppgivet

Nu har dom det ännu besvärligare , främst där nere i Syrien, dessa radikala sunnisar, dessa islamister, dessa terrorister.

Hela världen berörs ju av vad de tänker ta sej till i nästa steg. Nu gick det ju inte så bra med kalifatbygget !
Blir det Jordanien eller Yemen som kommer få dem intågande, de som överlever det vill säga ?

Jag kastar ut lite axplock från konversationer och  reaktioner på det som händer just nu.klicka på meningarna.
Inte ens FN kommer undan konspirationsteori och kritik.
En del är verkligen ute och cyklar och Sverige lilla sverige undkommer inte kritik…jahaja
Boko Haram och deras vedervärdiga aktioner försvaras på de mest underliga vis,ett annat exempel :
man vill ha det till att kristna velat konvertera och därför slår Nigerias regering ner på BH….?
En annan ’ förmildrande’ förklaring till kidnappningen är att flickorna inte var muslimer och skulle användas som utbyte mot tillfångatagna’  bröder’…. Har nämnt det i tidigare blogg.

Nu har regimen i Syrien återtagit staden Homs och terroristerna bussats ut. Detta har tagit ont och de försöker på alla vis argumentera så det ska se ut som att de vunnit/vinner kampen ändå.
Svenska islamister stämmer in i klagolåten  ni kan googla själva på de namnkunnigaste av dem. TV4 vet vilka .
:
’سنعود, بإذن الله سنعود. #حمص #عاصمة_الثورة

’We will return, God willing, we will return. ’
/
Man kallar folk för ’nusayri filth’ när de nu kan återkomma till sin stad ….
Betänk alla dessa människor som inte sett sina hem på 2-3 år nu och vet att det mesta är ruinerat.Men de ser ändå fram emot att komma hem och börja bygga upp ett liv på nytt. Tubeklippet förtäljer detta.Jag noterar -från många  profiler- ett återkommande hånande åt ALLA håll….
Dessa terrorister som fått uppbackning med vapen, pengar, mediastöd från många håll förskjuter nu allt och alla som inte är med på resan fullt ut.
USA/Obama har varit förväntad att bomba sönder Syrien åt dem  via bilden av att det är en diktator somska bort…Usa  har haft två mål ? Slå två flugor i en smäll ?
…Men det gick ju om intet trots de påkallade uppmärksamhet med false-flag attacker (gasattackerna) …trots all propaganda har de inte nått dit de tänkt. Kerry fattade inte vilka som var de värsta giftspindlarna förutom
Saudi som spridit wahhabismen i decennier och de har inte lyckats hållit ihop storyn från den gröna boken. Saudierna själva fruktar nu dessa mördare. Vad trodde dom från början ? Att de fostrat lamm istället för islams vargar och giftspindlar ?
Dom får skylla sej själva nu.Ett annat återkommande hånande är  (förutom mot judar/Israel ) är det sätt som dessa ser ner på shia och även sufismen.
Den aspekten bådar inte gott med tanke på att av all invandring till väst – av radikala muslimer- så utgör sunni majoriteten och de shia som finns, inte bara här utan de som finns i Nordafrika kommer för evigt vara utsatta.
Minns mina ord. De som uttalar sej ’vänligt’ i media (om shia)ljuger ganska hårt när dom påstår annat!
Som sagt, enligt Allah får man ljuga så länge det gagnar honom.
Man skulle kunna forska en hel del bara på alla kvinnorna runt detta. Jag har noterat hur svenska konvertiter fortfarande får vara fotsoldater och ’ställa upp’ som mediala promotörer för islam. DE har ingen aning om terrorism och om krigen förutom det dem får ’lära sej  rabbla’ av större bröder och systrar i tron.
-Ja ni vet den vanliga ramsan , jag har skrivit om det  förut.
Men helt klart inspireras CF med flera av vad som händeroch påstås hända framförallt i England.
Dessa ’attacker’ som påstås pågå här har kopierats ganska hårt, allt för mediabevakningen. Vad annat? Varför finns inga vittnen ? Frågorna är många om du börjar skrapa i detta , jag lovar.
lite kuriosa, tror denna tjejen är jihadivän med serbiskt/bosniskt påbrå,  hon är kanske till och med svenska ,vem vet? Hon sörjer en martyr , en kille som dog 7e januari 2014 men facebook kontot sköts nu -av vem ?
Notera han sköts av FSA ,inte regimen…så ser infighting ut.reddit har ganska mycket länkningar men jag har inte läst där så mycket.
Terroristerna är så himla många så man blir nedstämd för varje träff på svenska sidor…det räcker till och blir över…
Slutligen :  ’min’ terrorist ( han jag kallar Osman )  har nu funnits-på nätet- av övriga svenska ’jihadister’ …säcken knyts ihop. Shamiwitness och en svensk kommunist kanske har varit nätets förbindelselänk ?Hinner dom träffas IRL eller hinner dom träffas av några skott- i-nacken före ?
Händelserna i HOMS och Raqqa förenar allihopa förutom idén om att vi alla skulle betjänas av sharialagar och att hela världen ska bli ett kalifat. Synd gubbar, ni har ju ihjäl varann på grund av oenigheterna, ni kommer ju ingenstans mer än under jord. Ännu mer synd är det om alla de ni hjärntvättar in i detta.Vi andra får betala kalaset och även betala med oro.Många många får plikta med liv och sönderbombade hus . Tror ni verkligen att vi övriga av annan religiös tro eller rentav icke tro kommer gilla er bättre ju mer ni håller på !?
Vi är många på detta jordklot och det finns andra problem att ta tag i , hjälp till istället för att tränga er först i brödköerna ( inkluderar allt i detta uttryck , dvs politik ,fördelningspolitik och mänskliga rättigheter).
//
Må vi be den svenska regeringen och riksdagens beslutande en dag kan förstå vi INTE ska fondera detta  längre!
bmbonusmaterial :om halshuggning ,en av många postningar
Ännu tydligare budskap här   ja vi behöver ju inte utbilda folk till detta, denna kunskap finns redan i landet vårt.
Inte konstigt alla vurmar för islamismen, det kommer ju bli ekonomiskt med….   ?
I Kina finns dödsstraff –  ett par skott , oftast i nacken.
I Iran är det hängning som gäller.
I vissa delstater i USA är det injektion.
Så , tja, varför inte,, kanske våra kära ledare tänker…det är ju därför dom inte protesterar !?// bm

1 Responses to turbulent och uppgivet

  1. RosiB says:

    Mycket modigt att du skriver allt detta och jätteviktigt!
    Hoppas du kan nå ut till några, eller helst många många som börjar
    Fatta nåt nångång eller åtminstone vågar prata om detta!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *