se där !

nu börjar de gamla etablerade partierna ta bladet från munnen !
bättre sent än aldrig !!

läs kritiskt

inte för att dom bevisade när och hur dom gjort detta tidigare i just den här artikeln. ( citat från artikeln ’Viktiga insatser har under senare år gjorts för att förbättra det förebyggande arbetet mot hedersrelaterat våld och förtryck.’
….    eh ??

Jag har lärt mej ett å annat genom allt skummande igenom varierande debatt- trådar.
’ källa tack’  är ett bra sätt att försöka få folk som svänger sej med luddiga begrepp att förtydliga sej. Det brukar bli väldigt tyst när den frågan  kommer ….
om denna länk då..
Tänk om nån skrev ’källa på det tack’ – vad skulle dom svara och hur skulle dom förklara likheter med deras förslag idag mot en del förslag som redan legat ute bra länge ??

Jag tror dom etablerade partierna kommer att få svårt nästa valrörelse för dom kommer självklart att påstå dom gjort allt dom kunnat i en massa frågor , men kan dom bevisa det ?
Vi väljare behöver bara gå till offentliga register och läsa motioner 😉
Man kan föreslå och önska guld och gröna skogar till alla boende i landet ,men man måste då berätta hur det ska betalas.
Är det orimligt att få igenom vissa krav så blir dessa önskelistor bara ’populistiskt svammel’ röst tiggeri och så vidare.

//börjar känna mej lugnare inombords , intresset finns kvar men nej jag kan inte ta ihjäl mej med att  engagera mej mer än det jag gör. För mej räcker det långt nog att försöka sätta mej in i saker och det jag gillar bäst är att läsa hur en del debattörer mörkar ,glider iväg, förminskar eller förstorar fakta för att få sin åsikt i ljuset.
För mej personligen så räcker det att hitta just såna små nyansskillnader ibland via radioprogram , man hör hur en öppen debatt till synes öppen ändå sätter ton på vad som är  ’det rätta’ , ’ den rätta’ åsikten och på vilket språk det skaframföras.
Jag har ett färskt exempel på ett hånskratt som tog ner ett helt samtal där jag trodde den som ringde in fick respekt ,,,jag bedrog mej.
Såna saker gnager  min hjärna ,hur en del ’kända’ amatörjournalister får hålla på så utan att bli synade. Jag noterar och minns .Sen en dag radar jag upp allt när jag blir tillräckligt förbannad . Det kan komma då nån frågar mej ’ källa på det ’ 🙂

// 00:26  6e februri , loggar in för att sända mail,tittar in på newsmill och hittar ännu en artikel som balanserat försöker hurra för att vi måste se om vår ekonomi i sverige 🙂

*yes* bra det kommer fler på det tåget    LÄS HÄR  🙂 debatten behövs !!
Va fint nu kan jag gå isäng // bm

TILLBAKA TILL ÖVERSIKT SVE BLOGG

Comments are closed.