»

Propaganda med agenda

Det här eventet  …..kan ju låta ’behjärtansvärt och viktigt för de som är så rädda dom kan bli kallade för rasister.
Det här eventet måste ni titta närmre på , se vilka som ligger bakom och : framförallt se vilket hopkok av ’teman’ det blivit.
Romerna fattar inte hur dom blir utnyttjade.

HBQ rörelsen är även den malplacerad för inte ska dessa grupper tro dom ligger inom paraplyn som sunni-wahhabister håller om !!!
Tro mej jag har läst och hört tillräckligt mycket skit om dessa människor just från radikala krafter likt de som nu -självpåtaget igen- tar sej rollen som ’företrädare för muslimer’ i Sverige !!!!
Dom ger sej inte för dom har en agenda.

Deras verklighetsbeskrivning om klimatet i landet är deras produktion av densamma.
Inte fan är dom hotade och underrepresenterade .
Inte fan är deras barn fattiga!

Dom som har det sämst i landet är hemlösa, fattigpensionärer och ensamstående föräldrar.
Pensionärer som lider av att inte få plats på äldreboende, inte få avlastning med anhörigvård,,,som inte får ekonomisk hjälp ens när dom kommit hem från sjukhus, för det finns inga rehabplatser kvar !!!!
Äldreboenden stängs och vi är många som ser en framtid med ännu sämre omsorg.
Kriminaliteten har ökat avsevärt på senaste åren och inte är det muslimska kvinnor som gängvåldtäkterna utförts på !!!!!
Jag blir så förbannad över att läsa en sån här ’event beskrivning’.
Den stämmer INTE ! Dom fejkade överfallen rann ut i sanden för det fanns inga bevis för dem !
Detta händer ute i Europa med. En enveten sönder-trasning av våra institutioner som polisskydd, demokratiska debatter  rättvisa till jobb ja jag har en lista med  saker som är helt annat än den här fejkade Sverige- beskrivningen !!!
Syrienkriget och terrorn i Nairobi har nu äntligen satt lite mer  ljus på de extrema krafter vi har i landet.
På facebook gömmer dom sej bakom anonyma namn och de som inte kan det håller sej undan Ghurabasidan ,dock har tillräckligt många från IFis/SUM IbnRush och självaste Bilal Borchali skyndamt klickat gilla samma dag sidan återöppnade igen.Jag har  lyssna på hans ’predikningar’
som hela tiden  påminner lyssnaren om ’brödernas kamp’ i Syrien.Det gör alla inom denna extrema falang av sunni.

Det mest tragiska är att media har inte fattat allt ännu,men en del har börjat forska.
När kriget i Syrien tagit slut kommer krigstribunalen i Haag få ta över och jag lovar det finns en lång lista med namn som deltagit, sponsrat och skött logistik!!! Från Sverige i Sverige och även med resor oftast gömda i humanitärt bistånd på ett och annat sätt.
Samma personer som skriver vackra haditer besöker terrorister i ett land dom ej själva ens kommer ifrån !!!.
Fifan den dan allt får komma till ytan !!

Människorna i Maaloula, barnen från Lattikia,,,som sen gasades i Ghouta( en del fick annat i sej , en del lever kanske ännu för de var sövda för att flyttas runt i olika faciliteter…Läs rapporterna.
Det är så djävla skamligt alltihopa och ve dom som inte kollar närmare utan går på allt skitsnack.
Dom kommer få skämmas sen, för vet ni vad : Flyktingar från Syrien kan berätta själva , dessutom har dessa -av svensk stöd promotade – jihadister fotat och filmat så mycken skit själva vilket hamnar ute för alla att se vartefter dom dör i strid.Mobilerna samlas ju upp helt enkelt ( av assad-armén) , Ja innan ha de ju ju postat ’bravaderna’ på nätet , en del av dem,,,Facebook får deleta bilder och sidor hela tiden för det är för mycket grymheter dom stoltserat med.Halshuggningar och skott i nacken är bara ett axplock.
Att förstöra kyrkor och att sabba ner hem som kristna eller alawiter bott i är en skam att se.Dom tar helt enkelt ett hem i besittning där dom drar fram !Titta själva på deras filmer från inomhus  🙁

Ska dessa tillbaka till landet och få påverka alla polare som inte deltagit ?
Ska dessa nu härdade killar få komma åter och nu vara de som kommer a tycka att mindre brott är en piece of cake…
Med tanke på alla illegala vapen i omlopp kommer det inte bli trevligare framöver.Vi ser ju redan hur annan kriminell verksamhet låter om sej. Det skjuts oftare i landet nu och inte är det hells angels bakom längre.
HA börjar fan se ut som en änglaskara !!!!

///

SENASTE GUDMUNDSSON MED MARTYRFILM

Promovideo
svensk jihadist sida nyöppnad igen nu med mindre blod
d
en största jihadsidan har 852000 gilla och sköts av en svensk…såklart 🙁
Khilafa sidan har ökat från 2000 i slutet på juli till snart 11000…..
Dom är helvetes många ska ni veta , tänka bara familjerna runt detta , de utan fbkonton….
Vet ni om vad vi betalar via skatten ? Kolla bildnigsförbunden och all nya ’antirasist-och-liknande….föreningar.Pengarna formligen rullar in i något som Sverige påstås måsta botas från emedan de som hittar på allt drar in slanten i fickan som jobb hel eller deltid.INTE FAN ÄR DET EN GAMMAL DAM PÅ 84 SOM ÄR PRIORITERAD I VÅRT LAND LÄNGRE !!
När politikerna nu framöver kommer att dra den där repan om vård skola omsorg, tro dom inte, för det ska betalas nånstans ifrån och dom pengarna finns inte.
Bistånd ’det får de biståndsanställda i landet .
Vad ska få folk att fatta nånting??? Hur många gamlingar kommer få hoppas på en självklar trygg ålderdom..och bli grundlurad på den…Listan blir lång som sagt.Men värdfolket har snaran i hand.

 

om klippen:

Jag räknar med att du googlar resten , en del har jag länkat förut.
Maaloula   finns fler klipp , de mest tragiska är de som är från nyhetsrapporteringar där folk  berättar….

Comments are closed.