om att skapa eget

Det var kul att testa den dära besökskartan och slå ihop idén om framtida gästbok med de som de facto kollar in min sida 🙂
Ett kommentarsfält kan bli intressant läsa sen för där kan jag  tillåta folk att länka sina websidor och det blir lite av att ’ge och ta’ i form av nätstöd för varann .

Nog om det , jag har även kikat in på ’google analytics’ och begrundar om det är nåt för mej ,,,kanske inte ännu i det här stadiet.

Jag vill heller inte ha ett foto-galleri kopplat till google-sök som de propåar om…
Har testat picasa och blev gravt irriterad och skrämd av att ALLT jag hade i datorn i form av ’jpg’ hamnade i ett flöde jag lätt hade kunnat ’dela’ av misstag via google+ och mail där.NEEEJJ, det vill jag inte !!  🙁
…En del foton var bilder av mammas små minneslappar och inte fasen vill jag ha dem ute på den här nättrafiken!
Har numera inga foton i datorerna alls förutom en del ’webformat’ jag använder på sociala siter. Har det mesta på nyckel och i extern hårddisk.

Så för att återgå till det jag tänkte berätta …var att nu med wordpress är det nog bra att skapa  en fil (på stickan) där man gjort bilder i rätt format så man slipper konstiga bildvisningar oavsett tema underlag.
Headern ska ofta vara 900 x  så jag tänkte skapa om en jpg i  just det formatet men med ljus bakgrund och lägga in mindre foton som inte går att klicka på.
Kan säkert skriva in websidans namn som infogad text så behöver jag inte ha den störande på fel plats …
Så håll tummarna och kika in om några dagar  och kolla vet jag ? 🙂
bm
mrs Prudence Medium Web viewbilden kallade jag ’mrs Prudence ’förut men numera kan jag nog tänka mej att ha den som bild på mej 😉

Comments are closed.