MP kommer blir ännu mer rasistiskt och fientligt

Lästips så här fem i tolv..
1.En gästkrönikör på ledarsidan .
2.Relaterat-> 
http://www.svt.se/nyheter/regionalt/gavledala/arbetslosheten-bland-utrikesfodda-okar-lavinartat
3.Väldigt relaterat->
http://86000.se/
Jag personligen hoppas Löfven tänker till om eventuellt samarbete med MP…och söker hellre nån från alliansen…Men det är att önska för mycket….
Det skulle vara bra om Löfven fick veta att en del av hans tapp av röster som nu ’leds’ in till MP har inget med Socialdemokratisk politik att göra utan med en religiös politisk ideologi…Några av dom rösterna har redan uttryckt sej på hans postning en lördag för några veckor sen….Det judehatet kommer MP få ’ärva’ nu….
Kanske lika bra det ? Men hur ska MP senare klara ut att påstå dom är emot rasism blir svårt….
:

Här ett citat från -numera-en av miljöpartiets väljare :

”Dagen då mujahideen kmr in i Palestina, Marken ska färgas juderött och varenda hål i marken ska täppas igen med deras huvuden. Ya Allah låt oss vara med i erövringen av Palestina”
//

Jag skojar inte, ni skulle bara veta åsikterna islamisterna har ! Vad är ett nedlagt järnrör mot ett höjt svärd!?   Det svinigaste är alla dessa kvinnor som inte ser nåt fel. alls. i huvudskärningen av Foley eller sharia som lag….De är nästan grymmare med sina sätt att heja på terroristerna i Iraq och Syrien och supporta dem på mark som på nät…

Inte fan vill jag bli vårdad v en sån kvinna i framtiden, eftersom jag är en oren,en ’kufr ’, en västerlänning så blir det inga sympatier för mina behov att att kanske få lyssna på musik eller allmänt få omsorg som jämlik medmänniska.

🙁
bm

Comments are closed.