IKEA

har en bra idé här.
Jag hittade länken via VICE news
N
yhetskanalen fick jag tips om bara för några dagar sen av en kille som intresserat sej för kriget i Syrien men från ett annat perspektiv. Han hade inte kunskaper om islamisterna utan mer om global geo politik och ansåg allt var riggat av USA. Nåväl, hans tips på var man kan hitta nyheter var bra. Så jag lär läsa här lite mer framöver förutom RT ,The Guardian med flera ställen.

Tänk om Sverige kunde resonera ekonomiskt om fler problem  , tänk om  man kunde inse att det ligger en poäng i att hjälpa folk i närområden just för att krigen ska ju ta slut en dag och folk vill HEM !!!
Vi kan inte ta emot alla som vi gör nu.
Det är så många arbetslösa och utförsäkrade så det räcker till !
Hur många miljöpartister kan se familj släkt och vänner i ögona när dom börjar fatta hur tunt vårt välfärdssystem är!? FATTAR dom inte att det är inte för alla att få aktivitetsstöd , lönebidragsjobb eller ens sjukpenning om man blir sjuk !!! FATTAR dom inte detta fram till valet är det kört 🙁
Instegsjobb borde alla ha rätt till som fallit utanför alltför länge,vi som levt på egna besparingar och ser det inte går ihop längre . Vi nekas hjälp ! Vi har inte den rätten.
SKA VI SKICKAS ATT  STÅ MED MUGG UTANFÖR ICA ???
Förbannade pisshuvven är vad dom är.
Inte kan dom hushålla med pengar , det är helt klart och det är bara att läsa flummet i valmanifesten inte bara från detta ’parti’.  Dessa naivister leker goda men kommer få skämmas som fan en dag.Dom hycklar .
Dom hycklar hela tiden.
Jag ska skicka Allahs fiende ’schaytan’ till dom.

Comments are closed.