Förnekelse

Bilden från Raqqa talar sitt tydliga språk.
S
harialagar införs och det är inte såna  här städade bilder som förtäljer sanningen om hur det gått till.
Just nu stängs konton,  namn ändras, gilla klicken tas bort från besvärande bilder och postningar…och i forum talar man om att ’man tar avstånd från ISIS.
Lögn och förbannad dikt !
Som att det skulle vara skillnad på terrorism och terrorism ! Tror dom vi är helt ovetande ?
Svenskar i Raqqa hör(de) till Al- Nusra Front och dessa har trots interna slag proklamerat ’bayah’ flera gånger under tidens gång.  Källa ? Deras egna material. ..
och ISIS  finns där i Raqqa trots fokus på dem nu är i Iraq. Svenskar finns i Iraq med och dessa är öppna med vart dom är. En del av den supporten i  landet är även de öppna med det.
De som vill dölja sej nu är såklart MB-falangen i IFiS/SUM med tillhörande organisationer och ’församlingar’,predikanter , dawafolk och HT are.
Detta gör dom bara för att dom vill rädda den fondering dom haft i flera år . pengar via våran skatt… .
Tro inte för et ögonblick svenskar strider i Syrien för att få bort Assad och för att sunni ska få mer makt i parlamentet. Det är förbaskat naivt och tro. Dom vill bygga ett kalifat i levanten. .
Den lilla minoriteten shia och alawiter  hade aldrig ensamma kunnat stå emot det tryck som alla terrorister utifrån bjudit på. Av en sunnitisk befolkning- som stigit från 3-4 miljoner till 17 på trettio år- är de inte alls en befolkning med en majoritet av den radikala tron. Betänk att de är Syrier i första hand.
Det finns självklart en del som är islamister och en del som slåss i de kvarvarande grupperna i landet , de i resterande FSA NF och allt vad dom heter.
Men sedan ISIS börjat härja som värst har de fått en gemensam fiende tillsammans med regimen.
Minns det . .
Så våra svenska salafister i landet gör nu allt för att städa upp sina profiler. Men dom är redan avslöjade.
.
’Osman’ som jag kollar in i bland försöker släta över och skapa egen propaganda om en del halshuggningar…fattar han inte att fotot visar klart och tydligt hur det editerats med färgen.
Söker man på bilden hittar man vilka som halshögg just denne man. Gissa själva.
Bilder på krigsbrott har ofta gjorts om till fiendens handling eller ett vanligt grepp : man klär sej i fiendens mundering.  abdurahman som halhögg 5 kurder själv, han visade sitt ansikte helt öppet.
Undrar om han lever än ? ISIS blev sura över att han agerade ensam men dom surade inte över huvudena. .
Det är just såna kommentarer man kan hitta bland svenska (mer eller mindre kända) salafister….de kan slinta med tungan och ’godkänna’ morden om det var rätt sorts fiende..dvs shia eller alawit. .
Dagens internet med möjligheter till skärmdumpar och  tids- länkade drev avslöjar ganska tydligt hur och från vilka en del kommunikation ’styrs’.
Notera , det är lika avslöjande se vad dom INTE kommenterar….
den här killen är jag osäker på om han är svensk, de byter konton ibland.
Men här syns hur viktigt det plötsligt blivit att påstå man är emot ISIS….läs sen bakåt så kommer ju frågan…okay…så från när ? Och nästa fråga  – vad är skillnaden ?
.
Det här låter som svammel , dom kan väl inte mena på allvar att det är nån annans fel att dom radikaliserats ?
Och imamerna då ? Och alla deras hänvisningar till koranen ?
Man slutar aldrig förvånas !
.
// bm
ds ,vet ni att det är lätt att hitta hitlers mein kampf hos  bokhandare i mellanöstern. tja , det visste ni säkert sen förut. eller ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.