«

börjar summera så smått

Kastar in lite länkar som visar på mina tanketrådar
Jag vill att du lämnar partipolitiken ett tag och försöker tänka själv , om du kan.
Inte för att vara oförskämd utan med en tanke om att du ska läsa med öppet sinne, lyssna med öppna öron och se bortom din egen dörr. Tänk även i tid , hur ser DU på framtiden och vem / vilka ska den tillhöra ? Alla såklart , ja, hur blir det med din familj och ditt sätt att leva ?
Har du hund ? Gillar du bad och sol ? Vill du äta ’din sorts ’ mat ? Gillar du musik ? dans ? konst ? Gillar du det fria ordet ? Tycker du att det är självklart med demokrati ? Vad är demokrati för dej ?
*****

Jepp : börja här, ge dej tid , sök mer info själv -tack.

ett     : The girl effect
: Den HÄR är nästan ännu bättre !!!

(om befolkningsökning finns  mer på TED talks) och här en lite ruggig artikel…

två    : Den farliga ickebevakningen i media som även , i högsta grad gäller svensk media med !!!!
finns en oändlig massa av info som tydligen inte ska komma fram…
tre    : Lite ihoptaget kring Syrien ,tar detta av Galloways tal som exempel ( finns andra, finns fler)

fyra  : Om vårat lilla land och de problem vi inte mäktar med , här bara en artikel av många

fem  : Ett av alla exempel på den rekrytering som händer framför ögonen på oss… men av blindhet så tycks svensken bara vilja se en ’utsatt grupp’ som inte kommer in i samhället…DET ÄR INTE DET jag menar här..utan Islam som vill behålla och utöka sin krets av trogna , via olika förbund och föreningar jag nämnt tidigare,,,dom växer som svampar ur jorden, tro mej !! lyssna på HELA talet ->
’muslimska ungdomar är även svenskar’…för det är utanför det tillrättalagda den emotsägelsefulla sidan kommer fram.
Lyssna även på Omars tal om ’en ljusnande framtid’ ..inte är det Sverige och oss det handlar om !!! tro mej.  ( gå in på IFis eller SUM)
Framförallt är kopplingen till brödraskapet är väldigt illavarslande !   Det är i de små nyanserna man hör vart det bär hän.  IFis och SUM städar bland offentligt material men deras kader är lite slarviga ibland , därav mina fynd.
Har du facebook så läs på svenska muslimska sidor allt som kopplas till ibnrushd stockholmsmoskén,ghuraba syrien syrien ,khilafa army ,strangers.sy2….
Det är tusental personer engagerade på mer eller mindre anonymt sätt. Anonymiteten har ökat sen i mars dock…

//
Vi har religionsfrihet i detta landet , men har vi ett skydd för de muslimer som kommer hit utan tillräckliga språkkunskaper och blir rekryterade till en ’sida’ som inte majoriteten av alla ’våra’ muslimer vill erkänna sej till ? Klicka här ->
GLÖM EJ VAD/VILKA  DEN KVINNLIGA SOMALISKA REPORTERN SLOGS EMOT !!!
mer…
De som är aktivt troende , de som agerar för islam blir per capita fler och fler för varje år oavsett om vi stoppar intaget.
Jag skulle kunna nämna organisationer som finns i andra länder som nu i skrivande stund kopplas ihop med svenska och en del sköter fondering via bankgiron som går till privatpersoner…
Privatpersoner som är gifta enligt ratsit men ej har makan på samma adress…
En del är i Syrien just nu och en del av dom för ett ’hjälparbete’ likt hamas i gaza..så vips så får sunni + bröderna ännu mer lojalitet, det är så det går till.

En del , ganska många, får fondering via skattemedel dock.
//

Jag önskar Somalia allt gott

Somalia är ett rikt land på naturtillgångar , ett klimat som kan ge fler skördar , en ung början till demokrati som behöver hjälp att bygga upp den…
VI BORDE STÄLLA UPP HÄR och hjälpa folk tillbaka , för det har även deras utrikesminister önskat.
Människor som inte trivs i Sverige och har fått lite nya syner på tillvaron har säkerligen  mycket att bidra med till  det forna hemlandet. Här finns arbetstillfällen för oss i en övergångsperiod och dessa bör tillfalla somalier som har varit  arbetslösa sen länge i Sverige !!!
VARFÖR VISAS INTE DETTA KLIPP LITE OFTARE ???
Folk reser redan nu åter på semester , bygger hus och förbereder sej….
Det gör även folk från andra länder i deras respektive hemländer…dvs sparar, bygger , reser och fixar…

Miljöpartiet och vänstern borde fatta lite mer av praktisk politik och det självklara i att en ohämmad tillväxt inte gagnar den globala miljön ….eftersom vi lever i ett köldhål så är det inte på långa vägar riktigt och rätt att tvinga in fler folk varken ur ekonomisk , psykologisk, demokratisk, naturvänlig-ekologisk synpunkt.
Hade Skandinavien varit ett enda land med olja i marken och säte några breddgrader söderöver hade läget varit enklare,men nu är det inte så !!!! Hade vi haft en total population på säg 50 miljoner så hade vi klarat dom värsta islamisterna ( max 2%)   …klarat krockarna med  kunskap och moterbjudanden. Som det nu är blir vi lammen i vargens hage. En hage som stänger in oss mer och mer för varje år.

återkommer.

Vill även påpeka att det finns minst fyra frågor som borde ingå i alla partiers ståndtaganden
1. miljön
( KAN vi överhuvudtaget avveckla kärnkraften och om EJ : hur och vad kostar alla alternativa lösningar…Hur lång tid skulle de  ta i TID  att ’ställa in’ ?  -Kan vi bli självförsörjande på livsmedel ? Om inte vad betyder det ekonomiskt ? osv osv  Vad betyder tillväxt och populationsökning i dessa sammanhang ? Hur gör andra länder som klarar detta ?
2. demokratibegreppet
och den bortre gränsen för allt som ingår här .
3.Migration och försvar för det hänger ihop tycker jag.
4.Kvinnan och familjefrågor.
en ståndpunkt som gör att alla kvinnor sen kan hitta ’sitt parti’ ?. Jag är övertygad om att FI är utagerad sen länge och att det finns många familjer som vill bestämma själva , här kan jag se att KD och ’religions ivrare’  kan göra ett samlat grepp ?

Det femte hjulet , dvs hur allt ska finansieras och av vem/vilka är en fråga som kommer an på all politik i alla tider. Jobben kan inte hittas inte på av staten allena.
Drömmare och naivister utan kunskaper om ekonomi kan såklart , som barna, lova runt och hålla tunt.
För dagens väljarkår har lika dåligt ställt med det kritiska tänket, med eget tänk och med…just kunskaper ,omvärldsanalys och förmåga att få ihop det.

bm

DSC_0747 Medium Web view

DSC_0747 Medium Web view

Comments are closed.